Franklin Templeton in België

Franklin Templeton Investments is een van de grootste, meest toegewijde, onafhankelijke vermogensbeheerders ter wereld. Sinds 1947 legt ons bedrijf zich toe op het leveren van uitzonderlijk vermogensbeheer voor onze institutionele, retail- en vermogende klanten. Door meerdere beleggingsteams van wereldklasse in één bedrijf samen te brengen, kunnen we gespecialiseerde expertise aanbieden voor een volledige reeks activaklassen, ondersteund door de kracht en middelen van één van 's werelds grootste vermogensbeheerders.

Ons Belgische kantoor in Brussel werd opgericht in 1996 en het toegewijde verkoop- en marketingteam biedt Belgische beleggers informatie over onze producten en marktvisies.

Ons gamma van compartimenten

In België bieden we individuele beleggers meer dan 70 verschillende compartimenten binnen onze bekroonde Luxemburgse geregistreerde SICAV, Franklin Templeton Investment Funds, die beleggers op een gemakkelijke manier laat beleggen in een groot aantal activaklassen en financiële markten, alsook bedrijven van verschillende groottes en uit diverse sectoren.